Ølbrygning kit Klassik Pils

Skab dit eget brand med din helt egen ølbrygning!
På lager Leveringstid 2-4 arbejdsdage
ikke på lager
269,00 kr
På lager Leveringstid 2-4 arbejdsdage
ikke på lager
269,00 kr
  • Alt i én!
  • Humle, malt, tønde, ventil og alt andet man har brug for
  • Nøjagtige instruktioner inkluderet, jamen naturligvis da
  • Resultatet: 5 liter hjemmebrygget øl i Pilsner-stil
  • Perfekt til grillfest, havefest og lignende øltunge arrangementer
Beskrivelse

Indsæt ét ord i følgende sætning: Stik mig en ****, ellers slår jeg flik flak. Derefter skal du blidt lukke øjnene og forestille dig en varm sommerdag, ude i naturen med en tændt grill, som steger nogle alvorligt nice pølser, burgere og ribs. Luk nu øjnene! Pfffft. Også forestil dig derefter en kold stor øl i din hånd. Ikke nok med det, på øllen er dit helt eget ølbrand. Et meget eksklusivt ølbrand hvor der kun er 5 liter!

Spøg til side, dette vidunder skal naturligvis bruges til at imponere gutterne en varm grillaften i juli eller august. Der kommer med alt hvad man har brug for, til at brygge sin egen øl. Det med brandingen, må vi hellere lade jer om. Dette er en gave som aldrig vil skuffe! Held og lykke.

Read moreRead less
detaljer
  • Ølbrygning kit Klassik Pils
  • Nok til ca. 5 liter øl
  • Forberedelsestid: ca. 10 minutter
  • Kræver 7 dage at færdigbrygge
  • Derudover kræves, og er ikke inkluderet: 1 målekop og vand
  • Opbevar den færdige øl i køleskabet og nyd det inden for få dage efter tapning
  • Hvis øllet ikke drikkes på en gang, så sørg for, at ventilen er lukket igen efter brug (Indstil den røde blyant-ting tilbage til sin oprindelige position)
  • Tip: Som uåbnet, ved jævnt kølig tilstand kan din hjemmebryggede øl opbevares i flere uger
  • Blandet og fermenteret produkt indeholder alkohol
  • Ingredienser og alkoholindhold varierer alt efter individuel opskrift
  • Instruktioner (tysk, engelsk)
  • Dimensioner Øltromle omkring 25 cm høj, diameter ca. 16,5 cm; Emballage ca. 20 x 17 x 25 cm
  • Samlet vægt ca. 1,5 kg
  • BEMÆRKNINGER: Øltromlen skal altid monteres lodret, med trykventilen pegende opad
  • Undgå tildækning af trykventilens afløb
  • Øltromlen flyttes forsigtigt og må ikke rystes overdrevet
  • Opbevar ikke tromler under 0 ° C eller over 30 ° C - må ikke udsættes for direkte sollys

Indholder:

  • 1 sæk bygmaltekstrakt
  • 1 flaske hop aroma
  • 1 pakke tør ølgær
  • 1 tom 5-liters øltromle som virker som en fermenteringstank
  • 1 trykventil

Instruktioner:

  • Fjern det gennemsigtige låg på toppen af øltønden
  • Påfyld maltekstrakt - pas på, at du ikke efterlader for meget ekstrakt i posen
  • Opmål 400 ml koldt vand i målekoppen og fyld det i tønden
  • Mål derefter 1 liter kogende vand op, hældes også i tønden - Bemærk: tønden og låget kan blive varmt (brug en grydeholder /viskestykke/ etc.)
  • Kog lidt mere vand og steriliser trykventilen med det
  • Placer det gennemsigtige låg på tromlens åbning - ryst i ca. 30 sekunder for at frigøre urten (når du ryster, hold et solidt tryk mod det gennemsigtige låg, så det ikke åbnes)
  • Blandingen er tilstrækkeligt opløst, så snart bunden af ​​tønden er opvarmet
  • Gennemsigtigt låg kan nu fjernes igen
  • Fyld tromlen med koldt vand - brug målekoppen og tilsæt totalt 2,8 liter koldt vand til tromlen; Hvis der er meget skum i løbet af dette trin, skal du stoppe processen i 5-10 minutter, før du tilsætter det resterende vand
  • Tilsæt gær og humlesmag til tønderen
  • Tøndens tud stoppes ved brug af den medfølgende trykventil - det sikrer naturligt, at dit carbondioxid i øllet har bundet sig.
  • At benytte trykventilen kan være lidt svært - pas på, at ventilens indvendige del ikke skubbes ind i tromlen
  • Opbevar beholderen i mindst 5 dage ved stuetemperatur
  • Gær forvandler den sukker som er indeholdt i malt til alkohol og kulsyre i de 5 hviledage
  • BEMÆRK: Under gæring kan skum lække fra ventilen - læg tromlen i tilstrækkelig afstand fra møbler og vægge
  • Gæringen er afsluttet efter 5 dage - sæt tromlen oprejst i køleskabet i mindst 2 dage derefter
  • Gæren vil sætte sig på bunden i disse 2 dage - øllet bliver klarere, men bevarer dog en naturlig og ægte uklarhed (i modsætning til industrielt producerede øl)
  • Efter 2 dage er din øl klar til at nydes afkølet
  • Træk trykventilens røde pind forsigtigt opad - vent indtil trykket er lettet (Så vi reducerer trykket i tromlen)
  • Træk i trykventil: Drej trykventilens pind opad og derefter til siden - Luk ventilen igen for en længere pause
Flere detaljer
Ølbrygning kit Klassik Pils
Beskrivelse

Indsæt ét ord i følgende sætning: Stik mig en ****, ellers slår jeg flik flak. Derefter skal du blidt lukke øjnene og forestille dig en varm sommerdag, ude i naturen med en tændt grill, som steger nogle alvorligt nice pølser, burgere og ribs. Luk nu øjnene! Pfffft. Også forestil dig derefter en kold stor øl i din hånd. Ikke nok med det, på øllen er dit helt eget ølbrand. Et meget eksklusivt ølbrand hvor der kun er 5 liter!

Spøg til side, dette vidunder skal naturligvis bruges til at imponere gutterne en varm grillaften i juli eller august. Der kommer med alt hvad man har brug for, til at brygge sin egen øl. Det med brandingen, må vi hellere lade jer om. Dette er en gave som aldrig vil skuffe! Held og lykke.

Read moreRead less
detaljer
  • Ølbrygning kit Klassik Pils
  • Nok til ca. 5 liter øl
  • Forberedelsestid: ca. 10 minutter
  • Kræver 7 dage at færdigbrygge
  • Derudover kræves, og er ikke inkluderet: 1 målekop og vand
  • Opbevar den færdige øl i køleskabet og nyd det inden for få dage efter tapning
  • Hvis øllet ikke drikkes på en gang, så sørg for, at ventilen er lukket igen efter brug (Indstil den røde blyant-ting tilbage til sin oprindelige position)
  • Tip: Som uåbnet, ved jævnt kølig tilstand kan din hjemmebryggede øl opbevares i flere uger
  • Blandet og fermenteret produkt indeholder alkohol
  • Ingredienser og alkoholindhold varierer alt efter individuel opskrift
  • Instruktioner (tysk, engelsk)
  • Dimensioner Øltromle omkring 25 cm høj, diameter ca. 16,5 cm; Emballage ca. 20 x 17 x 25 cm
  • Samlet vægt ca. 1,5 kg
  • BEMÆRKNINGER: Øltromlen skal altid monteres lodret, med trykventilen pegende opad
  • Undgå tildækning af trykventilens afløb
  • Øltromlen flyttes forsigtigt og må ikke rystes overdrevet
  • Opbevar ikke tromler under 0 ° C eller over 30 ° C - må ikke udsættes for direkte sollys

Indholder:

  • 1 sæk bygmaltekstrakt
  • 1 flaske hop aroma
  • 1 pakke tør ølgær
  • 1 tom 5-liters øltromle som virker som en fermenteringstank
  • 1 trykventil

Instruktioner:

  • Fjern det gennemsigtige låg på toppen af øltønden
  • Påfyld maltekstrakt - pas på, at du ikke efterlader for meget ekstrakt i posen
  • Opmål 400 ml koldt vand i målekoppen og fyld det i tønden
  • Mål derefter 1 liter kogende vand op, hældes også i tønden - Bemærk: tønden og låget kan blive varmt (brug en grydeholder /viskestykke/ etc.)
  • Kog lidt mere vand og steriliser trykventilen med det
  • Placer det gennemsigtige låg på tromlens åbning - ryst i ca. 30 sekunder for at frigøre urten (når du ryster, hold et solidt tryk mod det gennemsigtige låg, så det ikke åbnes)
  • Blandingen er tilstrækkeligt opløst, så snart bunden af ​​tønden er opvarmet
  • Gennemsigtigt låg kan nu fjernes igen
  • Fyld tromlen med koldt vand - brug målekoppen og tilsæt totalt 2,8 liter koldt vand til tromlen; Hvis der er meget skum i løbet af dette trin, skal du stoppe processen i 5-10 minutter, før du tilsætter det resterende vand
  • Tilsæt gær og humlesmag til tønderen
  • Tøndens tud stoppes ved brug af den medfølgende trykventil - det sikrer naturligt, at dit carbondioxid i øllet har bundet sig.
  • At benytte trykventilen kan være lidt svært - pas på, at ventilens indvendige del ikke skubbes ind i tromlen
  • Opbevar beholderen i mindst 5 dage ved stuetemperatur
  • Gær forvandler den sukker som er indeholdt i malt til alkohol og kulsyre i de 5 hviledage
  • BEMÆRK: Under gæring kan skum lække fra ventilen - læg tromlen i tilstrækkelig afstand fra møbler og vægge
  • Gæringen er afsluttet efter 5 dage - sæt tromlen oprejst i køleskabet i mindst 2 dage derefter
  • Gæren vil sætte sig på bunden i disse 2 dage - øllet bliver klarere, men bevarer dog en naturlig og ægte uklarhed (i modsætning til industrielt producerede øl)
  • Efter 2 dage er din øl klar til at nydes afkølet
  • Træk trykventilens røde pind forsigtigt opad - vent indtil trykket er lettet (Så vi reducerer trykket i tromlen)
  • Træk i trykventil: Drej trykventilens pind opad og derefter til siden - Luk ventilen igen for en længere pause
Write Your Own Review
x
Skriv din bedømmelse Ølbrygning kit Klassik Pils
Hvad synes du om dette produkt?

Bemærkning til en vellykket bedømmelse

Tid: Hvor lang tid har du haft produktet? Var det til dig selv eller var det købt som gave?

Positiv: Hvad kan du godt lide ved produktet?

Negativ: Hvad kan du ikke så godt lide ved produktet?

Dette har du SIDST SET
Lad dig inspirere