- Håndværksøl med møre citrusnoter (hvis øjenbrynene lykkes ...)
- Til en forfriskende fødselsdagsfest
- Med alle ingredienserne
- 5 liter tønder medfølger også
- Detaljerede instruktioner til Brau-Laien er naturligvis inkluderet
Dette ville unægteligt være en fornuftig tilføjelse til fødselsdagsfesten: Ølbrygningssæt som fødselsdagsudgave, hvor man selv kan vælge, om man afleverer den brygget og klar til indtagelse, eller fødselsdagsbarnet selv skal få lov at blive ølbrygger.
MEN! Vigtigst af alt - det skal smage kodylt godt. Derfor er vores hjemmelavede øl laboritorie sammensat i henhold til Pilsner-kunsten, men med en svag citrusnote.
Brygger hele 5 Liter vidunderligt øl, og er altid højdepunktet til fødselsdagen. Der findes næsten ikke en mere perfekt gave - og det er derfor den nu kan fåes som fødselsdagsudgave. Hvis man er glad for øl, skal man da have lov til at prøve at lave det selv! Et hundrede procent!
- Ølbrygning kit fødselsdagsudgave
- Pils med humle aroma - humle med en let citrus note
- Nok til ca. 5 liter øl
- Forberedelsestid: ca. 10 minutter
- Kræver 7 dage at færdigbrygge
- Derudover kræves, og er ikke inkluderet: 1 målekop og vand
- Opbevar den færdige øl i køleskabet og nyd det inden for få dage efter tapning
- Hvis øllet ikke drikkes på en gang, så sørg for, at ventilen er lukket igen efter brug (Indstil den røde blyant-ting tilbage til sin oprindelige position)
- Tip: Som uåbnet, ved jævnt kølig tilstand kan din hjemmebryggede øl opbevares i flere uger
- Blandet og fermenteret produkt indeholder alkohol
- Ingredienser og alkoholindhold varierer alt efter individuel opskrift
- Instruktioner (tysk, engelsk)
- Dimensioner Øltromle omkring 25 cm høj, diameter ca. 16,5 cm; Emballage ca. 20 x 17 x 25 cm
- Samlet vægt ca. 1,5 kg
- BEMÆRKNINGER: Øltromlen skal altid monteres lodret, med trykventilen pegende opad
- Undgå tildækning af trykventilens afløb
- Øltromlen flyttes forsigtigt og må ikke rystes overdrevet
- Opbevar ikke tromler under 0 ° C eller over 30 ° C - må ikke udsættes for direkte sollys
Indeholder:
- 1 sæk bygmaltekstrakt
- 1 flaske hop aroma
- 1 pakke tør ølgær
- 1 tom 5-liters øltromle som virker som en fermenteringstank
- 1 trykventil
Instruktioner:
- Fjern det gennemsigtige låg på toppen af øltønden
- Påfyld maltekstrakt - pas på, at du ikke efterlader for meget ekstrakt i posen
- Opmål 400 ml koldt vand i målekoppen og fyld det i tønden
- Mål derefter 1 liter kogende vand op, hældes også i tønden - Bemærk: tønden og låget kan blive varmt (brug en grydeholder /viskestykke/ etc.)
- Kog lidt mere vand og steriliser trykventilen med det
- Placer det gennemsigtige låg på tromlens åbning - ryst i ca. 30 sekunder for at frigøre urten (når du ryster, hold et solidt tryk mod det gennemsigtige låg, så det ikke åbnes)
- Blandingen er tilstrækkeligt opløst, så snart bunden af tønden er opvarmet
- Gennemsigtigt låg kan nu fjernes igen
- Fyld tromlen med koldt vand - brug målekoppen og tilsæt totalt 2,8 liter koldt vand til tromlen; Hvis der er meget skum i løbet af dette trin, skal du stoppe processen i 5-10 minutter, før du tilsætter det resterende vand
- Tilsæt gær og humlesmag til tønderen
- Tøndens tud stoppes ved brug af den medfølgende trykventil - det sikrer naturligt, at dit carbondioxid i øllet har bundet sig.
- At benytte trykventilen kan være lidt svært - pas på, at ventilens indvendige del ikke skubbes ind i tromlen
- Opbevar beholderen i mindst 5 dage ved stuetemperatur
- Gær forvandler den sukker som er indeholdt i malt til alkohol og kulsyre i de 5 hviledage
- BEMÆRK: Under gæring kan skum lække fra ventilen - læg tromlen i tilstrækkelig afstand fra møbler og vægge
- Gæringen er afsluttet efter 5 dage - sæt tromlen oprejst i køleskabet i mindst 2 dage derefter
- Gæren vil sætte sig på bunden i disse 2 dage - øllet bliver klarere, men bevarer dog en naturlig og ægte uklarhed (i modsætning til industrielt producerede øl)
- Efter 2 dage er din øl klar til at nydes afkølet
- Træk trykventilens røde pind forsigtigt opad - vent indtil trykket er lettet (Så vi reducerer trykket i tromlen)
- Træk i trykventil: Drej trykventilens pind opad og derefter til siden - Luk ventilen igen for en længere pause
Ølbrygning kit fødselsdagsudgave
- Håndværksøl med møre citrusnoter (hvis øjenbrynene lykkes ...)
- Til en forfriskende fødselsdagsfest
- Med alle ingredienserne
- 5 liter tønder medfølger også
- Detaljerede instruktioner til Brau-Laien er naturligvis inkluderet
Dette ville unægteligt være en fornuftig tilføjelse til fødselsdagsfesten: Ølbrygningssæt som fødselsdagsudgave, hvor man selv kan vælge, om man afleverer den brygget og klar til indtagelse, eller fødselsdagsbarnet selv skal få lov at blive ølbrygger.
MEN! Vigtigst af alt - det skal smage kodylt godt. Derfor er vores hjemmelavede øl laboritorie sammensat i henhold til Pilsner-kunsten, men med en svag citrusnote.
Brygger hele 5 Liter vidunderligt øl, og er altid højdepunktet til fødselsdagen. Der findes næsten ikke en mere perfekt gave - og det er derfor den nu kan fåes som fødselsdagsudgave. Hvis man er glad for øl, skal man da have lov til at prøve at lave det selv! Et hundrede procent!
- Ølbrygning kit fødselsdagsudgave
- Pils med humle aroma - humle med en let citrus note
- Nok til ca. 5 liter øl
- Forberedelsestid: ca. 10 minutter
- Kræver 7 dage at færdigbrygge
- Derudover kræves, og er ikke inkluderet: 1 målekop og vand
- Opbevar den færdige øl i køleskabet og nyd det inden for få dage efter tapning
- Hvis øllet ikke drikkes på en gang, så sørg for, at ventilen er lukket igen efter brug (Indstil den røde blyant-ting tilbage til sin oprindelige position)
- Tip: Som uåbnet, ved jævnt kølig tilstand kan din hjemmebryggede øl opbevares i flere uger
- Blandet og fermenteret produkt indeholder alkohol
- Ingredienser og alkoholindhold varierer alt efter individuel opskrift
- Instruktioner (tysk, engelsk)
- Dimensioner Øltromle omkring 25 cm høj, diameter ca. 16,5 cm; Emballage ca. 20 x 17 x 25 cm
- Samlet vægt ca. 1,5 kg
- BEMÆRKNINGER: Øltromlen skal altid monteres lodret, med trykventilen pegende opad
- Undgå tildækning af trykventilens afløb
- Øltromlen flyttes forsigtigt og må ikke rystes overdrevet
- Opbevar ikke tromler under 0 ° C eller over 30 ° C - må ikke udsættes for direkte sollys
Indeholder:
- 1 sæk bygmaltekstrakt
- 1 flaske hop aroma
- 1 pakke tør ølgær
- 1 tom 5-liters øltromle som virker som en fermenteringstank
- 1 trykventil
Instruktioner:
- Fjern det gennemsigtige låg på toppen af øltønden
- Påfyld maltekstrakt - pas på, at du ikke efterlader for meget ekstrakt i posen
- Opmål 400 ml koldt vand i målekoppen og fyld det i tønden
- Mål derefter 1 liter kogende vand op, hældes også i tønden - Bemærk: tønden og låget kan blive varmt (brug en grydeholder /viskestykke/ etc.)
- Kog lidt mere vand og steriliser trykventilen med det
- Placer det gennemsigtige låg på tromlens åbning - ryst i ca. 30 sekunder for at frigøre urten (når du ryster, hold et solidt tryk mod det gennemsigtige låg, så det ikke åbnes)
- Blandingen er tilstrækkeligt opløst, så snart bunden af tønden er opvarmet
- Gennemsigtigt låg kan nu fjernes igen
- Fyld tromlen med koldt vand - brug målekoppen og tilsæt totalt 2,8 liter koldt vand til tromlen; Hvis der er meget skum i løbet af dette trin, skal du stoppe processen i 5-10 minutter, før du tilsætter det resterende vand
- Tilsæt gær og humlesmag til tønderen
- Tøndens tud stoppes ved brug af den medfølgende trykventil - det sikrer naturligt, at dit carbondioxid i øllet har bundet sig.
- At benytte trykventilen kan være lidt svært - pas på, at ventilens indvendige del ikke skubbes ind i tromlen
- Opbevar beholderen i mindst 5 dage ved stuetemperatur
- Gær forvandler den sukker som er indeholdt i malt til alkohol og kulsyre i de 5 hviledage
- BEMÆRK: Under gæring kan skum lække fra ventilen - læg tromlen i tilstrækkelig afstand fra møbler og vægge
- Gæringen er afsluttet efter 5 dage - sæt tromlen oprejst i køleskabet i mindst 2 dage derefter
- Gæren vil sætte sig på bunden i disse 2 dage - øllet bliver klarere, men bevarer dog en naturlig og ægte uklarhed (i modsætning til industrielt producerede øl)
- Efter 2 dage er din øl klar til at nydes afkølet
- Træk trykventilens røde pind forsigtigt opad - vent indtil trykket er lettet (Så vi reducerer trykket i tromlen)
- Træk i trykventil: Drej trykventilens pind opad og derefter til siden - Luk ventilen igen for en længere pause