Gratis levering fra 499 kr 30 dages returret

Returnering - sådan virker det!

Du ønsker at sende et eller flere produkter tilbage? Intet problem - vi gør hos radbag alt for at tilfredsstille dig med vores produkter og services. Hvis dette ikke er lykkedes, og du ikke er tilfreds med dit produkt (eller at produktet er defekt) tager vi din ordre tilbage inden for 30 dage, helt uden at stille spørgsmål.

Hvis du har et defekt produkt fra os, som ikke overstiger max. 298 kr kontakt os venligst gennem [email protected] - og vedhæft helst et billede af den defekte/ødelagte del af produktet. Efterfølgende vil vi lede efter en pragmatisk løsning uden returnering. Ellers vil vi tilbyde dig returnering - og det foregår som følger:

Returneringsprocess i Danmark

 

Schritt 1   Lav din egen returlabel på DHL's returside. Indtast dine data i deres online form og modtag kort efter en e-mail med din returlabel. I feltet „ordrenummer“ skal du blot indtaste dit kundenummer (findes fx på fakturaen). Print din returlabel, og sæt den på returpakken. Hvis muligt, anvend den originale pakke for at undgå transportskader. Brug venligst vores gratis service og send ikke produktet tilbage på anden vis.
Schritt 2   Returneringsform
Send derefter DHL pakken med Post Danmark AS til
Radbag, c/o MH direkt, Bleicheweg 158, 88131 Lindau, Tyskland/Germany.
Behold venligst kvitteringen for afsendelsen af pakken, da denne fungerer som et bevis, hvis pakken skulle fare vild på vej tilbage til os.


Étape 4  

Ved modtagelsen af din returnering vil vi tilbagebetale dig inden for 10 hverdage.

Du kan derfor se frem til tilbagebetalingen ved returnering af udefekte varer og kort efter modtage hele købsbeløbet som bliver overført på samme betalingsløsning som du brugte ved købet.

 

Bemærk venligst: Undtaget fra fortrydelsesretten er personliggjorte produkter samt varer som lyd- og videooptagelser og software hvis emballagen er brudt.

Du kan finde flere detaljer om din returret i Generelle vilkår og betingelser.