Om os

Vores historie, vores mission

 

Fortid var engang.
Nutid er nu.
Derfor vil vi ikke bruge tid og plads på at holde et langt foredrag om vores historie, men i stedet begrænse os til ét årstal: 2012.
Så længe har radbag nemlig været i luften.

Og siden da har vi forsøgt at gå nye veje ved at skabe gode shopping-oplevelser og finde innovative, spændende produkter. Vores beskedne mål: Vi ønsker at tilbyde de sejeste produkter i universet og lige så at gøre shopping sjovt. Det forsøger vi sammen med vores søsterselskaber troppotogo und CadeauxFolies der i mellemtiden har bredt sig til stort set hele Mellemeuropa. Fra Amsterdam til Augsburg, fra Berlin til Bern, fra Castrop-Rauxel til Cagliari i Italien.
Til alle hipstere, gripstere, tipstere og naturligvis også dem, der indtil i dag har stillet spørgsmålstegn ved, hvad ”radbag” mon egentlig betyder (et lille tip: find svaret i Urban Dictionary).

Således hænger det sammen. Og nu videre til webshoppen.

Have a radbag full of fun.
Vi ses!

PS: Lykønskninger, morsomme historier, kritik og alt andet, du gerne vil dele med radbag, hører og ser vi via [email protected].

 

Vores team

Philipp

Philipp - Direktør

Philip udvikler vores vision og budgetplaner, der troværdigt står i skarp kontrast til hinanden. Når han skal komme sig oven på disse anstrengende opgaver, flygter han på konferencer og kongresser. Hvem der end måtte møde ham, svinger han godt sammen med. Det er altså ikke tilfældigt, at han betragter samtlige medlemmer af E-Commerce-branchen som sine venner.

Corinna - Teamleder E-commerce

Hvis man giver en Duracell-kanin en computer, er det ligesom at se vores multi-tasking-dronning, Corinna, arbejde. Vi har endnu ikke fundet nogen digital disciplin, hun ikke føler sig hjemme i. Desuden ved hun med overbevisende sikkerhed, hvilke funktioner I ønsker at se i vores webshop - endda før I selv ved det. Ved siden af holder hun sammen på radbag-flokken og er den ubestridte forkvinde i den Interne Forening for Kontorforskønnelse (IFKF).

Verena

Verena - Marketing & B2B

Efter en kort debut på vores desværre falmende søsterbutik hellosunday er Verena endeligt landet hos os. I fremtiden vil det støtte os ved at a) generelle radbag projekter og b) hjælpe med vores B2B aktiviteter. Verena er enig med os, at det ikke kun er privatkunder som bør nyde radbags store sortiment, men også virksomheder. Lyder logisk nok, ikk?

Thomas

Thomas - Brand & Shop Management DACH

Thomas’ primære funktion består i at hæve aldersniveauet på radbag-teamet og på den måde forsøge at overbevise over for den interesserede verdensoffentligheden, at man som et analogt væsen også kan begå sig acceptabelt i det online univers. Nogle ting fungerer bedre end andre, men alligevel lader vi ham skrive de fleste tekster og af og til lave noget PR. Det er nemlig ikke alle opgaver, det digitale univers kan klare.

Benjamin

Benjamin - Customer Relationship Mamangement

Først og fremmest, Benjamin påtager sig det evige tema CRM, som igen består af mindst 57 undertemaer, som han nemt ryster ud af sit ærme. Manden kan multitaske på en umenneskelig måde. Aldrig træt og altid på toppen. Hvis han stadig har tid, og han ikke hopper fra arbejdsopgave til arbejdsopgave, så sender han resten af kontoret sjove videoer, Simpsons-citater, fodboldresultater og menuforslag til kantinen. Som om det ikke var nok, så overhælder han også kontoret med dårlige jokes. Perfekt.

Sandra

Sandra - Performance Marketing

Sandra kommer fra en by i Østrig og har en usædvanlig akcent, men heldigvis forstår vi hende stadigvæk ;-) Hun er vores nyeste medlem af vores hurtigtvoksende performance marketing hold. Her er hun indblandet i Facebook ads og lignende aktiviteter fra det mystiske rige af social media. Hun hjælper os med at gøre vores webshop endnu mere berømt end den er i forvejen, hvilket selvfølgelig gør os utroligt glade.

Lindsay

Lindsay - Shop Management & Holland & Belgien

Lindsay kommer fra Antwerpen - men hun holder sig til her hos os – det vi kalder det vilde vesten – altså Østrig. Hun tager sig af vores hollandsk-flamske-sproget webshops og sikrer, at begge altid er helt up to date. Desuden er hun også generelt helt fantastisk. Derudover er hun ansvarlig for hurtige oversættelser, succesfulde produktbilleder og alt andet, du har brug for fra et butiksøjemed.

Silvia

Silvia -Shop Management & PR Italien

Vores italienske kvinde er et dokumenteret sprogligt geni: hun taler glimrende tysk, engelsk og forbavsende nok også flydende italiensk. Dette viser sig at være en afgørende fordel i plejen af vores italienske kunder på Troppotogo. I denne funktion er hendes charme noget fra det varme Italien perfekt. De værdsatte kunder fra Torino til Taranto ved nu hvordan stilfulde og seje gaver ser ud og især hvor man skal købe dem. Nemlig hos os. Basta.

Patrick

Patrick - Grafisk Design

Ud over den misundelsesværdige opgave at gøre vores fantastiske butik endnu mere vidunderlig end den allerede er. Hans stemmebånd er et rent torturmiddel som han ikke sparer på, desværre for os. Dette er heldgivis ikke noget vores kunder oplever. Han er også fan af FC Bayern. Men ellers en meget flink person, trodsalt... Trodsalt!

Johanna

Johanna - Social Media Management

Vores nyeste medlem er først og fremmest ansvarlig for, at vores sociale medier-aktiviteter blomstret og trives, og sørger for, at alle bloggere derude, der forståeligt nok ikke kan vente med at fortælle om radbagprodukter, får hvad de skal bruge. Dertil blogger Johanna naturligvis også selv, blandt andet på radbag-bloggen, hvor hun gengiver med udmærkelse, hvad man skal vide om temaer og gaver.

Katja

Katja - Grafisk Design

Heldigvis, efter mange år på studiebænken og efter at have boet Starkville, Mississippi (hvem ved ...), har Katja fundet vej tilbage til First Good Ol 'Europe og for det andet til Radbag. Siden denne mindeværdige begivenhed har hun givet os vidunderlige illustrationer, dristig typografi og andre kreative mesterværker, der kaster nyt lys på vores butik, vores produkter, vores annoncer og diverse. Damn right, er det ikke?

Julia

Julia - Shop Management & B2B

Uden Julia ville vores shop være så tom som livet uden radbag - for alle produkttekster og -kategorier til vores hjemmeside bliver skrevet af Julia. Hun er ikke mindst ansvarlig for, at medarbejdere i andre virksomheder går hjem med strålende julelys i øjnene - med en gave fra radbag under armen!.

Danielle

Danielle - Produktmanagement

Danielle er den eneste af os, der kan se ud i fremtiden. Hvordan? Ganske enkelt: Fordi hun ikke kun ved, hvad der er in lige nu, men også ved, hvad der bliver moderne i morgen. Alt, der når forbi Danielles nåleøje, har en chance for at blive et radbag-produkt.

Anita

Anita Indkøbsansvarlig

Anita flyver fra messe til messe - altid på udkig efter den bedste leverandør af sjove og seje produkter og de hurtigste transportmuligheder. Tålmodigt og regelmæssigt holder hun vores realitetssans nede på jorden, når vi sommetider vil have gadgets, der stadig er prototyper og ikke engang er nået ud af de brasilianske garager endnu. For at muntre os op har Anita ofte hjemmelavede kager med på kontoret, som falder i alles smag.

Jessica

Jessica - Inkøb & B2B

Blandt andet sikrer Jessica, at leverandørerne leverer, således at lageret holdes fuldt opdateret og at alle varerne er på lager, hvor de nu skal være. Derudover tager hun sig af vores erhvervskunder ("B2B" på nymoderne dansk). Ellers kan hun godt lide sport og madlavning (selvom nogle tror det er modsætninger!). Hun er vendt tilbage fra en udvidet verdensturné lige i tide til at slutte sig til det muntre radbag-kontor. God. Heldig. Begge dele.

Stefan

Stefan Solution Management

Sender direkte fra de skydækkede bjerge i det hellige land Tyrol. Stefan er kommet til os for at gøre det, der almindeligvis omtales som løsnings styring - en meget delikat aktivitet, der i det væsentlige er at bygge en bro mellem alfabeter (softwareudviklere) og analfabet (markedsføringsmennesker). Dermed sikre han, at forskellen mellem ”jeg vil have!” og ”det kan ikke lade sig gøre” er oplyst hos os herinde ved radbag. Også sikrer han selvfølgelig at der sker noget. Nå, tilbage til arbejdet...

Yasi

Yasi - Fulfillment-ansvarlig

Uden Yasi ville vi aldrig modtage alle de gadgets, som både I og vi elsker så højt. Blev dit postbud bidt af en hund? Er din pakke forsvundet ned i et sort hul? Sådanne udfordringer i vores købsprocesser tager Yasi sig af.

Susanne

Susanne - Kundeservice

Hvis en radbag-kunde er utilfreds (som vi ud fra stjernekonstellationer kan regne med sker et par gange om året), klarer Susanne skærene: Med sin egen blanding af godt humør og hårdnakkethed danser hun rundt i vores kundeservice og giver aldrig op, før hun sammen med vores kunder har fundet en acceptabel løsning. Sådan skal kundeservice være!

Kamila

Kamila - Softwareudvikler

Kamila er ansvarlig for alle features på vores hjemmeside, og hun får det ikke kun til at fungere optimalt, hun får det også til at se godt ud. (Hvis du tror, at det er let, har du vist ikke arbejdet med softwareudvikling før.) Tak, Kamila!

Adam

Adam - Softwareudvikler

Adam drøner så hurtigt igennem kodning og databanker, at der er risiko for at få et epileptisk anfald, hvis man kigger på hans skærmbillede i mere end tre sekunder. Han tilbringer det meste af sin tid på at rette op på programmeringsfejl - og dermed demonstrerer han over for alle, at han kan alt med en computer.