Gratis levering fra 499 kr 100 dages returret

Om os

Vores historie, vores mission

Fortid var engang.
Nutid er nu.
Derfor vil vi ikke bruge tid og plads på at holde et langt foredrag om vores historie, men i stedet begrænse os til ét årstal: 2012.
Så længe har radbag nemlig været i luften.

Og siden da har vi forsøgt at gå nye veje ved at skabe gode shopping-oplevelser og finde innovative, spændende produkter. Vores beskedne mål: Vi ønsker at tilbyde de sejeste produkter i universet og lige så at gøre shopping sjovt. Det forsøger vi sammen med vores søsterselskaber troppotogo und CadeauxFolies der i mellemtiden har bredt sig til stort set hele Mellemeuropa. Fra Amsterdam til Augsburg, fra Berlin til Bern, fra Castrop-Rauxel til Cagliari i Italien.
Til alle hipstere, gripstere, tipstere og naturligvis også dem, der indtil i dag har stillet spørgsmålstegn ved, hvad ”radbag” mon egentlig betyder (et lille tip: find svaret i Urban Dictionary).

Således hænger det sammen. Og nu videre til webshoppen.

Have a radbag full of fun.
Vi ses!

PS: Lykønskninger, morsomme historier, kritik og alt andet, du gerne vil dele med radbag, hører og ser vi via [email protected].

Vores team

Philipp

Philipp - Direktør

Philip udvikler vores vision og budgetplaner, der troværdigt står i skarp kontrast til hinanden. Når han skal komme sig oven på disse anstrengende opgaver, flygter han på konferencer og kongresser. Hvem der end måtte møde ham, svinger han godt sammen med. Det er altså ikke tilfældigt, at han betragter samtlige medlemmer af E-Commerce-branchen som sine venner.

Corinna - Teamleder E-commerce

Hvis man giver en Duracell-kanin en computer, er det ligesom at se vores multi-tasking-dronning, Corinna, arbejde. Vi har endnu ikke fundet nogen digital disciplin, hun ikke føler sig hjemme i. Desuden ved hun med overbevisende sikkerhed, hvilke funktioner I ønsker at se i vores webshop - endda før I selv ved det. Ved siden af holder hun sammen på radbag-flokken og er den ubestridte forkvinde i den Interne Forening for Kontorforskønnelse (IFKF).

Verena

Verena - Marketing & B2B

Efter en kort debut på vores desværre falmende søsterbutik hellosunday er Verena endeligt landet hos os. I fremtiden vil det støtte os ved at a) generelle radbag projekter og b) hjælpe med vores B2B aktiviteter. Verena er enig med os, at det ikke kun er privatkunder som bør nyde radbags store sortiment, men også virksomheder. Lyder logisk nok, ikk?

Thomas

Thomas - Brand & Shop Management DACH

Thomas’ primære funktion består i at hæve aldersniveauet på radbag-teamet og på den måde forsøge at overbevise over for den interesserede verdensoffentligheden, at man som et analogt væsen også kan begå sig acceptabelt i det online univers. Nogle ting fungerer bedre end andre, men alligevel lader vi ham skrive de fleste tekster og af og til lave noget PR. Det er nemlig ikke alle opgaver, det digitale univers kan klare.

Stefan

Stefan - Performance Marketing

Stefan fra Bayern ved blandt andet, hvor man kan købe en god lys øl, hvor man kan høre gode guitartoner, og hvilke fodboldhold der skal spille i weekenden. Frem for alt ved han, hvilke online marketing-tiltag der fungerer bedst, hvordan man optimerer og fastholder disse, og hvad man kan lære fra dem. Sådan!

Sandra

Sandra - Performance Marketing

Sandra kommer fra en by i Østrig og har en usædvanlig akcent, men heldigvis forstår vi hende stadigvæk ;-) Hun er vores nyeste medlem af vores hurtigtvoksende performance marketing hold. Her er hun indblandet i Facebook ads og lignende aktiviteter fra det mystiske rige af social media. Hun hjælper os med at gøre vores webshop endnu mere berømt end den er i forvejen, hvilket selvfølgelig gør os utroligt glade.

Anna-Maria

Anna-Maria - Shop Management & PR Polen

Anna-Marie tager sig godt af - udover sin pug, Charlie, vores polske radbag butik som vi lancerede for ikke så længe siden. Hun taler Polsk ganske godt (ja, hun er sjovt nok fra Polen) og har stærke marketings færdigheder og er fyldt med gode idéer. Hvilket gør, at vi sætter stor pris på vores to Polske babyer!

Benjamin

Benjamin - Nyhedsbrief Management

Vores nyhedsbrev er ægte kvalitetsarbejde skrevet af Benjamin. Når der af og til er tid til det, sætter han sig for at søge efter nye produkter på Amazon, som man bare må eje. Sidst men ikke mindst forsyner han løbende radbag-teamet med mere eller mindre morsomme videoer, Simpsons-citater, fodboldresultater, madanmeldelser til frokostpausen og platte vittigheder.

Romuald

Romuald - Shop Management & PR Frankrig & Belgien

Romuald kom til os fra den franske Franche-Comté for at passe på vores fransktalende datterbutik, CadeauxFolies, og for at sikre, at den trives og leverer varen. Hvis han ikke har travlt for en gangs skyld, er han dedikeret til u.a. anstrengende udholdenhedssporter. Hvilket matcher ret godt - for selv i den hurtige e-handel skal man holde pulsen lav. Men alt er relativt selvfølgeligt ;-)

Alessandro

Alessandro - Shop Management & PR Italien

Alessandro er vores Italienske mand i marken som spænder stilbevidste mennesker fra Torino til Taranto for gaveidéer ud over det sædvanlige. Ligsom de fleste af hans landsmænd er Alessandro stor fan af FC Internazionale Milano. Foruden dét er han optaget af en ting: Hvis noget er hip, så er det italiensk!

Patrick

Patrick - Grafisk Design

Ud over den misundelsesværdige opgave at gøre vores fantastiske butik endnu mere vidunderlig end den allerede er. Hans stemmebånd er et rent torturmiddel som han ikke sparer på, desværre for os. Dette er heldgivis ikke noget vores kunder oplever. Han er også fan af FC Bayern. Men ellers en meget flink person, trodsalt... Trodsalt!

Johanna

Johanna - Social Media Management

Vores nyeste medlem er først og fremmest ansvarlig for, at vores sociale medier-aktiviteter blomstret og trives, og sørger for, at alle bloggere derude, der forståeligt nok ikke kan vente med at fortælle om radbagprodukter, får hvad de skal bruge. Dertil blogger Johanna naturligvis også selv, blandt andet på radbag-bloggen, hvor hun gengiver med udmærkelse, hvad man skal vide om temaer og gaver.

Katja

Katja - Grafisk Design

Heldigvis, efter mange år på studiebænken og efter at have boet Starkville, Mississippi (hvem ved ...), har Katja fundet vej tilbage til First Good Ol 'Europe og for det andet til Radbag. Siden denne mindeværdige begivenhed har hun givet os vidunderlige illustrationer, dristig typografi og andre kreative mesterværker, der kaster nyt lys på vores butik, vores produkter, vores annoncer og diverse. Damn right, er det ikke?

Julia

Julia - Shop Management & B2B

Uden Julia ville vores shop være så tom som livet uden radbag - for alle produkttekster og -kategorier til vores hjemmeside bliver skrevet af Julia. Hun er ikke mindst ansvarlig for, at medarbejdere i andre virksomheder går hjem med strålende julelys i øjnene - med en gave fra radbag under armen!

Danielle

Danielle - Produktmanagement

Danielle er den eneste af os, der kan se ud i fremtiden. Hvordan? Ganske enkelt: Fordi hun ikke kun ved, hvad der er in lige nu, men også ved, hvad der bliver moderne i morgen. Alt, der når forbi Danielles nåleøje, har en chance for at blive et radbag-produkt.

Anita

Anita - Indkøbsansvarlig

Anita flyver fra messe til messe - altid på udkig efter den bedste leverandør af sjove og seje produkter og de hurtigste transportmuligheder. Tålmodigt og regelmæssigt holder hun vores realitetssans nede på jorden, når vi sommetider vil have gadgets, der stadig er prototyper og ikke engang er nået ud af de brasilianske garager endnu. For at muntre os op har Anita ofte hjemmelavede kager med på kontoret, som falder i alles smag.

Yasi

Yasi - Fulfillment-ansvarlig

Uden Yasi ville vi aldrig modtage alle de gadgets, som både I og vi elsker så højt. Blev dit postbud bidt af en hund? Er din pakke forsvundet ned i et sort hul? Sådanne udfordringer i vores købsprocesser tager Yasi sig af.

Susanne

Susanne - Kundeservice

Hvis en radbag-kunde er utilfreds (som vi ud fra stjernekonstellationer kan regne med sker et par gange om året), klarer Susanne skærene: Med sin egen blanding af godt humør og hårdnakkethed danser hun rundt i vores kundeservice og giver aldrig op, før hun sammen med vores kunder har fundet en acceptabel løsning. Sådan skal kundeservice være!

Kamila

Kamila - Softwareudvikler

Kamila er ansvarlig for alle features på vores hjemmeside, og hun får det ikke kun til at fungere optimalt, hun får det også til at se godt ud. (Hvis du tror, at det er let, har du vist ikke arbejdet med softwareudvikling før.) Tak, Kamila!

Adam

Adam - Softwareudvikler

Adam drøner så hurtigt igennem kodning og databanker, at der er risiko for at få et epileptisk anfald, hvis man kigger på hans skærmbillede i mere end tre sekunder. Han tilbringer det meste af sin tid på at rette op på programmeringsfejl - og dermed demonstrerer han over for alle, at han kan alt med en computer.