Gratis levering fra 499 kr 30 dages returret

Om os

Vores historie, vores mission

 

Fortid var engang.
Nutid er nu.
Derfor vil vi ikke bruge tid og plads på at holde et langt foredrag om vores historie, men i stedet begrænse os til ét årstal: 2012.
Så længe har radbag nemlig været i luften.

Og siden da har vi forsøgt at gå nye veje ved at skabe gode shopping-oplevelser og finde innovative, spændende produkter. Vores beskedne mål: Vi ønsker at tilbyde de sejeste produkter i universet og lige så at gøre shopping sjovt. Det forsøger vi sammen med vores søsterselskaber troppotogo und CadeauxFolies der i mellemtiden har bredt sig til stort set hele Mellemeuropa. Fra Amsterdam til Augsburg, fra Berlin til Bern, fra Castrop-Rauxel til Cagliari i Italien.
Til alle hipstere, gripstere, tipstere og naturligvis også dem, der indtil i dag har stillet spørgsmålstegn ved, hvad ”radbag” mon egentlig betyder (et lille tip: find svaret i Urban Dictionary).

Således hænger det sammen. Og nu videre til webshoppen.

Have a radbag full of fun.
Vi ses!

PS: Lykønskninger, morsomme historier, kritik og alt andet, du gerne vil dele med radbag, hører og ser vi via [email protected].

 

Vores team

Philipp

Philipp - Direktør

Philip udvikler vores vision og budgetplaner, der troværdigt står i skarp kontrast til hinanden. Når han skal komme sig oven på disse anstrengende opgaver, flygter han på konferencer og kongresser. Hvem der end måtte møde ham, svinger han godt sammen med. Det er altså ikke tilfældigt, at han betragter samtlige medlemmer af E-Commerce-branchen som sine venner.

Corinna - Teamleder E-commerce

Hvis man giver en Duracell-kanin en computer, er det ligesom at se vores multi-tasking-dronning, Corinna, arbejde. Vi har endnu ikke fundet nogen digital disciplin, hun ikke føler sig hjemme i. Desuden ved hun med overbevisende sikkerhed, hvilke funktioner I ønsker at se i vores webshop - endda før I selv ved det. Ved siden af holder hun sammen på radbag-flokken og er den ubestridte forkvinde i den Interne Forening for Kontorforskønnelse (IFKF).

Tobias

Tobias - Performance Marketing

Tobias beskæftiger sig med alt, hvad man på godt, nysprogligt dansk betegner som ”Performance Marketing” - altså Affiliate Marketing, Keyword Advertising og lignende komplekse videnskaber fra den uoverskuelige online marketing-jungle. Nå ja, vigtigt er det også at nævne, at Tobias altid forsøger at forklare os: Udbyttet skal være større end investeringen. Eller noget.

Thomas - Brand Management & Public Relations

Thomas’ primære funktion består i at hæve aldersniveauet på radbag-teamet og på den måde forsøge at overbevise over for den interesserede verdensoffentligheden, at man som et analogt væsen også kan begå sig acceptabelt i det online univers. Nogle ting fungerer bedre end andre, men alligevel lader vi ham skrive de fleste tekster og af og til lave noget PR. Det er nemlig ikke alle opgaver, det digitale univers kan klare.

Stefan

Stefan - Performance Marketing

Stefan fra Bayern ved blandt andet, hvor man kan købe en god lys øl, hvor man kan høre gode guitartoner, og hvilke fodboldhold der skal spille i weekenden. Frem for alt ved han, hvilke online marketing-tiltag der fungerer bedst, hvordan man optimerer og fastholder disse, og hvad man kan lære fra dem. Sådan!

Sandra

Sandra - Performance Marketing

Sandra kommer fra en by i Østrig og har en usædvanlig akcent, men heldigvis forstår vi hende stadigvæk ;-) Hun er vores nyeste medlem af vores hurtigtvoksende performance marketing hold. Her er hun indblandet i Facebook ads og lignende aktiviteter fra det mystiske rige af social media. Hun hjælper os med at gøre vores webshop endnu mere berømt end den er i forvejen, hvilket selvfølgelig gør os utroligt glade.

Benjamin

Benjamin - Nyhedsbrev- og markedsmanagement

Vores nyhedsbrev er ægte kvalitetsarbejde skrevet af Benjamin. Når der af og til er tid til det, sætter han sig for at søge efter nye produkter på Amazon, som man bare må eje. Sidst men ikke mindst forsyner han løbende radbag-teamet med mere eller mindre morsomme videoer, Simpsons-citater, fodboldresultater, madanmeldelser til frokostpausen og platte vittigheder.

Jelle

Jelle - Public Relations Holland & Belgien

Selvom Jelle stammer fra en egn i Belgien, hvor det højeste punkt er et kirketårn, gør han bjergene usikre, når han står på snowboard, og han får derfor prøvet de forskellige muligheder på snowboard-markedet. Derudover sørger han med stort engagement for samtlige PR- og sociale medier-opgaver i Holland og Belgien. Og derudover er han den hurtigste hollandskoversætter vi i dag har set.

Camille

Camille - Public Relations Frankrig

Når du er født i Frankrig, har studeret kinesisk, er stor fan af Asien og har arbejdet en årrække i Thailand, ja, så er den næste station logisk nok radbag-hovedkvateret i Østrig. Det mente i hvert fald Camille, og det mente vi egentlig også. Sidenhen har Camille promoveret vores franske mærke CadeauxFolies som en gal. Har du brug for et godt råd til en måde at chokere en franskmand på? Drik hvidvinsspritzer!

Emilia

Emilia - SEO & Social Media Italien

Da de fleste af os på kontoret ikke forstår italiensk, er vi glade for at få hjælp af Emilia, der begejstrer italienerne med stilfulde gaveideer, der skiller sig ud fra mainstream. Emilia sørger primært for de sociale medier og søgemaskineoptimeringer, så flest mulige kan finde vej til vores hjemmeside. Ci vediamo!

Johanna

Johanna - Social Media Management

Vores nyeste medlem er først og fremmest ansvarlig for, at vores sociale medier-aktiviteter blomstret og trives, og sørger for, at alle bloggere derude, der forståeligt nok ikke kan vente med at fortælle om radbagprodukter, får hvad de skal bruge. Dertil blogger Johanna naturligvis også selv, blandt andet på radbag-bloggen, hvor hun gengiver med udmærkelse, hvad man skal vide om temaer og gaver.

Sara

Sara - Grafikdesign

Sara fylder vores liv med farve og tomme sider med seje design og dristige typografier. Med 435 opgaver om ugen har Sara ikke en let opgave foran sig. Men med en indre ro kan Sara klare opgaven og levere stilfuldt arbejde - lige meget om det er til web eller print. Hver dag beviser hun for os, at godt design betaler over halvdelen af huslejen.

Danielle

Danielle - Produktmanagement

Danielle er den eneste af os, der kan se ud i fremtiden. Hvordan? Ganske enkelt: Fordi hun ikke kun ved, hvad der er in lige nu, men også ved, hvad der bliver moderne i morgen. Alt, der når forbi Danielles nåleøje, har en chance for at blive et radbag-produkt.

Julia

Julia - Shop Management & B2B

Uden Julia ville vores shop være så tom som livet uden radbag - for alle produkttekster og -kategorier til vores hjemmeside bliver skrevet af Julia. Hun er ikke mindst ansvarlig for, at medarbejdere i andre virksomheder går hjem med strålende julelys i øjnene - med en gave fra radbag under armen!

Anita

Anita - Indkøbsansvarlig

Anita flyver fra messe til messe - altid på udkig efter den bedste leverandør af sjove og seje produkter og de hurtigste transportmuligheder. Tålmodigt og regelmæssigt holder hun vores realitetssans nede på jorden, når vi sommetider vil have gadgets, der stadig er prototyper og ikke engang er nået ud af de brasilianske garager endnu. For at muntre os op har Anita ofte hjemmelavede kager med på kontoret, som falder i alles smag.

Carmen

Carmen - Indkøbsassistent

Carmen holder gennem en jungle af excel-ark og andre lister styr på, at vores indkøb løber rundt, og at vores gaver og legetøj kommer til tiden. Derudover står hun for vores produktsortiment, har et overblik over lageret og laver andre ting, der ikke er for os marketinghoveder. Heldigvis arbejder vi ikke med tal. Men det gør Carmen. Heldigvis!

Yasi

Yasi - Fulfillment-ansvarlig

Uden Yasi ville vi aldrig modtage alle de gadgets, som både I og vi elsker så højt. Blev dit postbud bidt af en hund? Er din pakke forsvundet ned i et sort hul? Sådanne udfordringer i vores købsprocesser tager Yasi sig af.

Susanne

Susanne - Kundeservice

Hvis en radbag-kunde er utilfreds (som vi ud fra stjernekonstellationer kan regne med sker et par gange om året), klarer Susanne skærene: Med sin egen blanding af godt humør og hårdnakkethed danser hun rundt i vores kundeservice og giver aldrig op, før hun sammen med vores kunder har fundet en acceptabel løsning. Sådan skal kundeservice være!

Kamila

Kamila - Softwareudvikler

Kamila er ansvarlig for alle features på vores hjemmeside, og hun får det ikke kun til at fungere optimalt, hun får det også til at se godt ud. (Hvis du tror, at det er let, har du vist ikke arbejdet med softwareudvikling før.) Tak, Kamila!

Adam

Adam - Softwareudvikler

Adam drøner så hurtigt igennem kodning og databanker, at der er risiko for at få et epileptisk anfald, hvis man kigger på hans skærmbillede i mere end tre sekunder. Han tilbringer det meste af sin tid på at rette op på programmeringsfejl - og dermed demonstrerer han over for alle, at han kan alt med en computer.