Gratis levering fra 499 kr 30 dages returret

Betalingsmuligheder

Paypal

Paypal’s betalingsløsning er altid nemt tilgængelig. Du vil blive omdirigeret til Paypal under bestillingsprocessen, hvorefter du bekræfter betalingen til Radbag. Bemærk: Først efter du bliver omdirigeret til Radbag igen, er betalingen gennemført. Hvis du har problemer, eller andet, så venligst kontakt vores Kundeservice ([email protected]) og vi hjælper dig hurtigt videre.

Kreditkort

Betaling med kreditkort er altid tilgængelig. Vi tilbyder en nem og hurtig betaling med Visa, VisaDankort og Mastercard. Vores betalingsprocess er selvfølgelig SSL-krypteret og verificeret af GeoTrust. Derfor erdine data sikret og kan ikke opfanges af en eventuel tredjepart. Beløbet vil blive trukket på dit kreditkortet vil blive trukket ved gennemførslen af din bestilling. Bemærk at vores automatiske D4Y-robot, vil verificere kreditkortbetalinger og tjekker efter eventuel svindel med kreditkort. I særlige tilfælde (især ved høje fakturabeløb), kan fakturaen blive sendt til gennemtjek ved en af vores ansatte. Dette kan desværre forsinke leveringen af din ordre, med mellem 1-2 arbejdsdage.

QuickPay MobilePay

QuickPay er et avanceret værktøj til håndtering af jeres betalinger på en nem og bekvem måde. Brug vores smartphone-venlige betalingsvindue eller integrér QuickPay ind i jeres app med vores smartphone SDK'er. Både forbrugere og ebutikker drager nytte af de skrappe sikkerhedsregler der er specificeret i PCI Data Security Standard (DSS).