Julen tilbringer man gerne med dem man elsker. På de mørke dage under et tæppe og med noget varmt at drikke. Hygge når det er bedst! Men du kunne godt bruge nogle flere farver og varme på de mørke dage ikke?
I så fald vil jeg anbefale denne varme chokolade!
Ingredienser pr. krus:
– 40 gram hvid chokolade
– 250 ml mælk
– Et knivspids kanel
– Et knivspids kardemomme
– Et knivspids ingefær
– 100 ml fløde
– 2 spiseskefulde krymmel
– 3 pastelfarvede slikhjerter e.lign.
– 50 gram puddersukker
– 1 smule blå frugtfarve
– 1 smule rød frugtfarve
Bland puddersukkeret med et par dråber vand. Rør dette sammen, og tilsæt flere dråber vand, indtil alt sukkeret er opløst. Tilsæt en meget lille mængde blå farvestof, så massen får en iskold blå farve.
Dekorér et smukt krus med glasuren og krymmel. Gør gerne dette i god tid, så glasuren kan nå at blive hård i køleskabet.
Hæld mælk, hvid chokolade, kager og krydderier i en gryde. Varm dette indtil chokoladen er helt smeltet. Lav nu chokolademælken pink ved at tilsætte en lille smule rød frugtfarve. Der skal kun meget lidt i for at opnå den pink farve.
Hæld den varme chokolade i et krus og dekorér med flødeskum. Til sidst pynter du eller dine gæster med krymmel af forskellig slags (det er den sjoveste del ikke?). I dette tilfælde: More is more! Så du behøver ikke spare på den farvestrålende pynt.
Julen handler også om gaver. Det kan vi ikke komme udenom. Synes du at resultatet blev så godt, at du bare må dele det med andre, så bringer vi her et ekstra tip:
Køb et flot krus, alle de tørre ingredienser og placér dem i kruset. Nå ja, og huske endelig at vedlægge opskriften også. Se dét er en rigtig sød lille ekstragave.
Kan du lide vores blog og vil du gerne se vores nyeste blogposts? Så følg os på Bloglovin: