Gør Det Selv Cider

Alt hvad du behøver undtagen vand.

Vælg en variant

På lager

På lager

Forventet leveringsdato: Tor, 07.07 – Fre, 08.07

Gratis levering fra 499 kr
100 dages returret
Sikker betaling

Gør Det Selv Cider
Produktdetaljer
  • Alle ingredienser her
  • 5 liter tønde
  • Selvfølgelig en detaljeret vejledning
  • Klar til at drikke om en uge
  • Perfekt drikke til alle venner af traditionelle frugtagtig sodavand
Beskrivelse Gør Det Selv Cider

Til enhver som elsker cider, kan vi her præsentere vores cider selvfremstillende sæt i to sorter med det formål at fremstille din helt egen  mousserende sodavand. Med alle de ingredienser og udstyr, du har brug for. Kommer selvfølgelig med en præcis trin-for-trin vejledning. Alt du behøver er vand og en uges tålmodighed indtil din hjemmelavet cider er klar til at blive tappet fra den medfølgende 5 liters tromle. 

detaljer
  • Gør Det Selv Cider
  • Sæt til æble ELLER pære - resulterer i hvert tilfælde i ca. 5 liter cider
  • Forberedelsestid: ca. 10 minutter
  • Kræver 7 dage at fuldføre
  • Yderligere krævet, ikke inkluderet: målekop og vand
  • Opbevar den færdige cider i køleskabet og nyd den inden længe
  • Hvis cider ikke er fuld af alkohol på én gang, skal du sørge for, at ventilen er lukket igen efter brug (tag den røde blyant tilbage til sin oprindelige position)
  • TIP: I uåbnet, kølet tilstand er din cider frisk i flere uger
  • Blandet og fermenteret produkt indeholder alkohol
  • Ingredienser og alkoholindhold varierer alt efter individuel opskrift
  • Instruktioner (tysk, engelsk)
  • Dimensioner Tønde ca. 24,5 cm, diameter ca. 16 cm; Emballage ca. 20 x 17 x 25 cm
  • Samlet vægt ca. 1,5 kg
  • BEMÆRK: Tromlen skal altid monteres lodret, med trykventilen pegende opad
  • Undgå at dække tryk ventilens udløbsåbning
  • Opbevar ikke tromler under 0 ° C eller over 30 ° C - må ikke udsættes for direkte sollys


Indhold:

  • 1 pose æblejuice koncentrat eller pære juice koncentrat (ca. 720 gram hver)
  • 1 flaske æble smag blandet med sødestof eller pære smag blandet med sødemiddel (hver ca. 10 ml)
  • 1 pose tør gær med næringsstoffer
  • 1 tom 5-liters tromle som fermenteringstank
  • 1 trykventil


Instruktioner:

  • Fjern gennemsigtigt låg på toppen af tønde - løft låget til senere
  • Fyld alt juice koncentratet fra posen i tønde
  • Mål 400 ml koldt vand i målekoppen og hæld i keglen
  • Mål af 1 liter kogende vand og hæld også i tønde - Forsigtig: Keglen bliver varm (tag en grydeholder / tehåndklæde / etc.)
  • Kog lidt mere vand og steriliser trykventilen
  • Placer det gennemsigtige låg på åbningen af keglen igen - ryst i ca. 30 sekunder for at opløse koncentratet (når du ryster, tryk det gennemsigtige låg så det ikke åbnes)
  • Koncentratet opløses tilstrækkeligt, så snart bunden af tønden er opvarmet
  • Gennemsigtigt låg kan nu bortskaffes
  • Fyld keglen med koldt vand - brug målekoppen og tilsæt totalt 2,8 liter koldt vand til keglen
  • Tilsæt gæren og blandingen af aroma og sødemiddel til kassen
  • Tæt åbningen af tønde med den medfølgende trykventil - sikrer, at den resulterende carbondioxid er bundet i cideren på en naturlig måde
  • Tryk på trykventilen kan være lidt svært - pas på, at ventilens indvendige del ikke skubbes ind i tromlen
  • Opbevar beholderen i mindst 5 dage ved stuetemperatur
  • Gær forvandler sukker indeholdt i saftkoncentratet til alkohol og kulsyre i løbet af de 5 dage
  • Gæringen er afsluttet efter 5 dage - sæt keglen oprejst i køleskabet i mindst 2 dage
  • Gær sættes på jorden i disse 2 dage - Cider bliver klarere
  • Efter 2 dage er cider klar til at drikke
  • Træk forsigtigt tryk ventilens røde stik opad - vent indtil der ikke kommer noget tryk ud
  • At trykke på: Drej tryk ventilens pind opad og til siden - Luk ventilen igen for længere pause
Customer Reviews
Øv, Gør Det Selv Cider har desværre ingen anmeldelser. Bedøm nu
Du kunne også være interesseret i