Gør Det Selv Cider

0/5 0 Din kommentar
Vælg en variant

På lager

Forventet leveringsdato: Fre, 22.10 – Lør, 23.10
Mange tak. Vi giver dig besked, når produktet er på lager igen!

Gratis levering fra 499 kr
100 dages returret

  • Alle ingredienser her
  • 5 liter tønde
  • Selvfølgelig en detaljeret vejledning
  • Klar til at drikke om en uge
  • Perfekt drikke til alle venner af traditionelle frugtagtig sodavand
Beskrivelse Gør Det Selv Cider

Til enhver som elsker cider, kan vi her præsentere vores cider selvfremstillende sæt i to sorter med det formål at fremstille din helt egen  mousserende sodavand. Med alle de ingredienser og udstyr, du har brug for. Kommer selvfølgelig med en præcis trin-for-trin vejledning. Alt du behøver er vand og en uges tålmodighed indtil din hjemmelavet cider er klar til at blive tappet fra den medfølgende 5 liters tromle. 

Gør Det Selv Cider
detaljer
  • Gør Det Selv Cider
  • Sæt til æble ELLER pære - resulterer i hvert tilfælde i ca. 5 liter cider
  • Forberedelsestid: ca. 10 minutter
  • Kræver 7 dage at fuldføre
  • Yderligere krævet, ikke inkluderet: målekop og vand
  • Opbevar den færdige cider i køleskabet og nyd den inden længe
  • Hvis cider ikke er fuld af alkohol på én gang, skal du sørge for, at ventilen er lukket igen efter brug (tag den røde blyant tilbage til sin oprindelige position)
  • TIP: I uåbnet, kølet tilstand er din cider frisk i flere uger
  • Blandet og fermenteret produkt indeholder alkohol
  • Ingredienser og alkoholindhold varierer alt efter individuel opskrift
  • Instruktioner (tysk, engelsk)
  • Dimensioner Tønde ca. 24,5 cm, diameter ca. 16 cm; Emballage ca. 20 x 17 x 25 cm
  • Samlet vægt ca. 1,5 kg
  • BEMÆRK: Tromlen skal altid monteres lodret, med trykventilen pegende opad
  • Undgå at dække tryk ventilens udløbsåbning
  • Opbevar ikke tromler under 0 ° C eller over 30 ° C - må ikke udsættes for direkte sollys


Indhold:

  • 1 pose æblejuice koncentrat eller pære juice koncentrat (ca. 720 gram hver)
  • 1 flaske æble smag blandet med sødestof eller pære smag blandet med sødemiddel (hver ca. 10 ml)
  • 1 pose tør gær med næringsstoffer
  • 1 tom 5-liters tromle som fermenteringstank
  • 1 trykventil


Instruktioner:

  • Fjern gennemsigtigt låg på toppen af tønde - løft låget til senere
  • Fyld alt juice koncentratet fra posen i tønde
  • Mål 400 ml koldt vand i målekoppen og hæld i keglen
  • Mål af 1 liter kogende vand og hæld også i tønde - Forsigtig: Keglen bliver varm (tag en grydeholder / tehåndklæde / etc.)
  • Kog lidt mere vand og steriliser trykventilen
  • Placer det gennemsigtige låg på åbningen af keglen igen - ryst i ca. 30 sekunder for at opløse koncentratet (når du ryster, tryk det gennemsigtige låg så det ikke åbnes)
  • Koncentratet opløses tilstrækkeligt, så snart bunden af tønden er opvarmet
  • Gennemsigtigt låg kan nu bortskaffes
  • Fyld keglen med koldt vand - brug målekoppen og tilsæt totalt 2,8 liter koldt vand til keglen
  • Tilsæt gæren og blandingen af aroma og sødemiddel til kassen
  • Tæt åbningen af tønde med den medfølgende trykventil - sikrer, at den resulterende carbondioxid er bundet i cideren på en naturlig måde
  • Tryk på trykventilen kan være lidt svært - pas på, at ventilens indvendige del ikke skubbes ind i tromlen
  • Opbevar beholderen i mindst 5 dage ved stuetemperatur
  • Gær forvandler sukker indeholdt i saftkoncentratet til alkohol og kulsyre i løbet af de 5 dage
  • Gæringen er afsluttet efter 5 dage - sæt keglen oprejst i køleskabet i mindst 2 dage
  • Gær sættes på jorden i disse 2 dage - Cider bliver klarere
  • Efter 2 dage er cider klar til at drikke
  • Træk forsigtigt tryk ventilens røde stik opad - vent indtil der ikke kommer noget tryk ud
  • At trykke på: Drej tryk ventilens pind opad og til siden - Luk ventilen igen for længere pause
Kunder har købt Kunder har købt denne gave til
Customer Reviews
Øv, Gør Det Selv Cider har desværre ingen anmeldelser.
Bedøm nu
Du kunne også være interesseret i