Sæt til ølbrygning

Her er du din egne brygmester.
Vælg en variant

Snart på lager

Snart på lager

Gratis levering fra 499 kr
100 dages returret
Sikker betaling

Du kunne også være interesseret i
Produktdetaljer
  • Vælg mellem forskellige varianter
  • Med alt hvad du behøver for at brygge din egen øl:
  • Alle nødvendige ingredienser + hardware (5 L tønde)
  • Instruktioner er naturligvis også inkluderet
Beskrivelse Sæt til ølbrygning

For alle humle- og maltologer, der ønsker at prøve dem selv af som mesterbrygger: Braufässche ølbrygningssæt som fås i forskellige typer og selvfølgelig alt hvad du behøver for at brygge din øl derhjemme. Inkluderer 5 liter tønde, så den gærende væske a) kan modnes i fred og derefter b) nydes kold til enhver lejlighed.  For eksempel til en lille grillfest eller en lignende begivenhed, hvor en kold øl hører sig til.

Alt du skal gøre nu er at vælge en variant, bestille sættet og derefter kan du komme i gang med brygning. Den vil helt sikkert blive en succes!

detaljer
  • Ølbrygningssæt
  • Indeholder 1 sæt af den valgte variant
  • Giver ca. 5 liter øl
  • Forberedelsestid: ca. 10 minutter
  • Kræver 7 dage at gennemføre
  • Derudover kræves (ikke inkluderet): 1 målebæger, varmt vand
  • Opbevar den færdige øl i køleskabet og nyd den inden for et par dage efter at have tappet den
  • Hvis øllen ikke drikkes på én gang, skal du sørge for, at ventilen lukkes igen efter brug (bring den røde markør tilbage til sin oprindelige position)
  • TIP: I uåbnet, afkølet tilstand, kan din hjemmebryggede øl holde i flere uger
  • Produktet indeholder alkohol
  • Ingredienser og alkoholindhold varierer afhængigt af den enkelte opskrift
  • Instruktioner (tysk og engelsk)
  • Mål tønde ca. 25 cm høj, diameter ca. 16,5 cm; emballage ca. 21 x 17,5 x 25,5 cm
  • Totalvægt ca. 1,5 kg
  • NOTER: Tønden skal altid placeres i lodret position og pege med trykventilen opad
  • Dæk ikke trykventilen til
  • Du må ikke ryste eller flytte tønden for meget
  • Tønden må ikke opbevares under 0 °C eller over 30 °C, samt udsættes for direkte sollys

 

Indeholder:

  • 1 pose bygmaltekstrakt
  • 1 flaske humle aroma
  • 1 pakke tør ølgær
  • 2 flasker naturlig aroma (KUN til indisk Pale Ale)
  • 1 pose egespåner (KUN til Festbier)
  • 1 tom 5-liters tønde som gæringsbeholder
  • 1 trykventil

 

Vejledning

  • Fjern gennemsigtigt låg oven på tønden - gem låget til senere
  • Masser af maltekstrakt i tønden - sørg for, at der ikke er for meget ekstrakt tilbage i posen
  • Mål 400 ml koldt vand i målebægeret og hæld det i tønden
  • Mål 1 liter kogende vand af og fyld det så i tønden - Bemærk: Tønden bliver varm (tag en grydelap / karklud / osv.)
  • Kog lidt mere vand og steriliser trykventilen
  • Placer gennemsigtigt låg på åbning af tønden - ryst i ca. 30 sekunder for at frigive ølurt (tryk mod gennemsigtigt låg, når du ryster, så det ikke ryger af grundet trykket)
  • Ølurten er tilstrækkeligt opløst, så snart bunden af tønden er varmet op
  • Det gennemsigtigte låg kan nu smides væk
  • Fyld tønden med koldt vand - brug målebægeret og fyld i alt 2,8 l koldt vand i tønden; der skal produceres meget skum i dette trin, afbryd processen i 5-10 minutter, før du tilføjer det resterende vand
  • Put gær og humle aroma i tønden
  • Hvis dit sæt indeholder yderligere varianter eller træsorter, skal du også tilføje dem
  • Luk åbningen af tønden med den medfølgende trykventil – dette sikrer, at kulsyren bindes i øllet
  • Trykventilen kan være lidt svært at trykke på plads - pas på, den indvendige del af ventilen bør ikke presses ind i tønden
  • Lad tønden være så uberørt som muligt ved stuetemperatur i 5 dage
  • Gæret omdanner sukkeret i malten til alkohol og kulsyre i løbet af de 5 dage
  • BEMÆRK: Under gæringen kan skum sive ud af ventilen - placer tønden med tilstrækkelig afstand til møbler og vægge
  • Efter 5 dage er gæringen færdig - sæt tønden oprejst i køleskabet i mindst 2 dage mere
  • Gæren lægger sig på bunden i løbet af disse 2 dage - øllet bliver klarere, men bevarer stadig en naturlig uklarhed (i modsætning til industrielt producerede øl)
  • Efter de 2 dage er din øl klar til at drikke
  • Stram trykventilens røde markør forsigtigt - vent til der ikke slipper mere tryk ud (formålet er at reducere trykket i tønden)
  • Tapning: Drej trykventilens nål opad og til siden - luk ventilen igen efter en længere pause
Customer Reviews
Øv, Sæt til ølbrygning har desværre ingen anmeldelser. Bedøm nu